Χρειάζεστε βοήθεια? 2160 700 800
Απαιτήσεις της καθημερινότητας του μαθητή – αθλητή

Απαιτήσεις της καθημερινότητας του μαθητή – αθλητή

Οι σημερινοί μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα.

Κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα τους κατέχει το πρόγραμμα του σχολείου, όπου οι απαιτήσεις είναι σημαντικές και αυξάνονται γεωμετρικά με την μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο, και ιδιαίτερα από το Γυμνάσιο στο Λύκειο, όσο δηλαδή πλησιάζει στην  προετοιμασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Η ανάγκη για κάλυψη των παραπάνω αναγκών, οδηγεί τους μαθητές στη δέσμευση μεγάλου μέρους του χρόνου τους στην παρακολούθηση φροντιστηριακών μαθημάτων. Αυτό σαν διαδικασία έχει δύο συνιστώσες. Αφενός υπάρχει η ανάγκη αναζήτησης και επιλογής ικανών και έμπειρων καθηγητών, αφετέρου δεσμεύεται πολύτιμος χρόνος για την μετάβαση από και προς το χώρο του φροντιστηρίου. Ας μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των παιδιών σήμερα έχει μια σειρά από δραστηριότητες πέρα από το σχολείο, ξένες γλώσσες, , σκάκι, χορός κλπ.  Όταν ο μαθητής έχει δε και την ιδιότητα του αθλητή, τότε τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Πόσο μάλλον όταν ακολουθεί πρόγραμμα πρωταθλητισμού, όπου οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται. Αν λοιπόν στα παραπάνω προσθέσουμε και την περίπτωση των παιδιών που κατοικούν σε δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας,  όπου πολλές φορές δεν υπάρχει καν η δυνατότητα επιλογής φροντιστηρίου σε κοντινή απόσταση.  τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα!

Μία λύση στα παραπάνω μπορεί να αποτελέσει η συμμετοχή σε τμήμα φροντιστηρίου, από το χώρο του σπιτιού του μαθητή, με την επιλογή διαδικτυακού (online) φροντιστηρίου.

Τα online μαθήματα φροντιστηρίου, δίνουν την δυνατότητα στο μαθητή να μηδενίσει τον χρόνο μετακίνησής του από και προς το φροντιστήριο, κερδίζοντας έτσι χρόνο για την μελέτη, τα χόμπι του, την ζωή του!

Επιλέγει ποιοτικές υπηρεσίες από ικανούς και έμπειρους καθηγητές , για καλύτερα αποτελέσματα, που συμβάλουν τόσο στην καθημερινή υποστήριξη στα μαθήματα, όσο και  στην επίτευξη των στόχων του, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

Αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητας του! Εξοικονομεί τον απαιτούμενο χρόνο για σημαντικά για αυτόν ενδιαφέροντα και χόμπι, απαραίτητα για την σωματική και πνευματική υγεία παιδιών και εφήβων καθώς συμβάλλουν στην δημιουργία της προσωπικότητας τους!

Δείτε τις υπηρεσίες Prestige Student Help για το Γυμνάσιο και για το Λύκειο

Related Posts

Comments are closed.